Warmte pompen en airco’s

Omdat de wereld waarin wij leven verandert, veranderen onze technieken ook.

Wij zijn ons ervan bewust dat fossiele brandstoffen ooit op zullen raken en nog belangrijker slecht zijn voor de wereld waarin wij leven.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om naast CV-ketels onze kennis uit te breiden naar warmtepompen om op een duurzame manier uw huis te kunnen verwarmen.

Deze technologie onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht, of aardwarmte.

Nefit heeft zowel ”all-electric” oplossingen, waarvoor geen gasaansluiting nodig is, als ”hybride” systemen. Hierbij wordt de warmtepomp gecombineerd met een HR-ketel.

Nefit warmtepompen kunnen bovendien worden uitgebreid met een Nefit zonne-energiesysteem voor een compleet energieneutrale oplossing.

Klik hier voor de Nefit Enviline brochure.

Air conditioning

Een andere vorm van luchtwarmte pompen zijn de nieuwe generaties air conditioner. Steeds vaker krijgen wij de vraag ‘deze kamers willen we graag apart kunnen regelen in temperatuur en misschien later wel met een airco’

Dan adviseren wij om direct naar de opties air conditioning te kijken. Panasonic heeft een reeks producten ontworpen voor u die betere prestaties leveren dan ooit tevoren. Panasonic airconditioners zijn ontworpen om meer dan alleen koelcomfort voor uw woningen te bieden. De airconditioners besparen energie en zuiveren je omgeving. Leven met een eco-levensstijl is nu eenvoudiger dan ooit.