Dakwerkzaamheden

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft een dak regelmatig onderhoud nodig.
Wanneer u uw daken en goten regelmatig laat schoonmaken en inspecteren zal de kans op lekkages aanzienlijk worden verkleind. Voor het schoonmaken van daken en goten, een visuele inspectie en waar nodig reparatie, kunt u bij ons terecht.

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van koperen of zinken daken, goten en dakrandafwerkingen. In onze werkplaats worden de materialen voorbewerkt en op de juiste maat gemaakt. Tegenwoordig word er steeds meer zetwerk prefab besteld zodat de montage kosten lager zijn.
Ook monumentale panden, met specifieke vormen, zijn geen probleem voor ons om te bekleden met zink, koperĀ of lood.

Als uw dakdekker verzorgt Technisch Installatie Bedrijf van Lindenberg b.v. voor u de aanleg, het vernieuwen en reparatie van bitumeuze en EPDM dakbedekking. Bij een renovatie kunt u ook kiezen voor een dakisolatie en een zonwerende dakbedekking. Hiermee verkrijgt u een goede thermische isolatie en wordt doorwarmen in de zomer verminderd. Goede dakbedekking is van groot belang in ons klimaat, wij maken uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit bitumineuze en EPDM dakbedekking waardoor wij 10 jaar garantie kunnen geven op nieuwe daken.